Fast undervisningsstilling i realfag (inntil 90%) ved nye Cissi Klein videregående skole

Cissi Klein er en ny videregående skole som er under bygging på Falkenborg, øst for Trondheim sentrum. Høsten 2022 startet vi opp i midlertidige lokaler på Saupstad (tidligere Heimdal vgs), der vi skal være fram til våren 2025. Skolens utdanningstilbud bygges gradvis opp, og til høsten tilbyr vi utdanningsprogrammene Dans og Drama, Påbygg 3, Påbygg 4, Studiespesialisering vg1/vg2, Mino-ung og «SixPack» (innføringstilbud for elever med kort botid i Norge).
Det nye skolebygget på Falkenborg skal stå ferdig til skolestart 2025. Da skal vi også tilby Helse- og oppvekstfag og Teknologi og industrifag.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en realfagslærer som har undervisningskompetanse i fagene matematikk og naturfag. I tillegg kan det være en fordel med undervisningskompetanse i fysikk. Cissi Klein vgs skal være en skole som kjennetegnes av én felles skolekultur der vi jobber på tvers av utdanningsprogram. Det betyr at man må påregne å undervise i fellesfagene matematikk og naturfag på alle våre utdanningsprogram, i tillegg til de realfaglige programfagene.
Skolens pedagogiske profil er styrende for hvordan vi jobber og organiserer skolehverdagen. Dette innebærer blant annet at vi jobber i lengre fagøkter i alle fag, og at vi deler store fag på flere lærere (eks 10-timers kurs i norsk). I profesjonsfellsskapet er vi for tiden i en prosess med å utvikle felles rutiner og standarder for undervisning og vurdering i fag. Vi sitter i åpent kontorlandskap på tvers av utdanningsprogram, og rullerer på arbeidsplassene.
Hvis dette høres interessant ut, vil vi gjerne ha deg som søker.
Søkere må kunne være kontaktlærer og være villig til å veilede studenter.

Kvalifikasjoner

For å være kvalifisert til stillingen må du ha godkjent faglig og pedagogisk utdanning i fagene vi søker etter. Oppgi i søknaden hvilke fag du har undervisningskompetanse i, og hvilke fag du har master i. Oppgi om du har erfaring og/eller ønske om å jobbe med minoritetsspråklige ungdom med kort botid.

Av kvalifikasjoner bør du ha:
- erfaring fra videregående skole og/ eller ungdomsskole
- erfaring med faglig og tverrfaglig samarbeid og utviklingsarbeid
- erfaring som klasseleder
- evner å skape gode relasjoner til ulike typer elever
- arbeidet med, og ha god kjennskap til, LK20

Det vil være en fordel om du har:
- erfaring med/ engasjement fra andre områder enn skole som kan være relevant for våre elever/ undervisning i skolen
- erfaring fra samarbeid med andre aktører utenfor skolen
- eventuell annen erfaring som er relevant i henhold til skolens pedagogiske plattform (Lenke til ped.plattform)

Personlige egenskaper

Vi søker deg som:

- har vilje og evne til å bygge gode relasjoner til elever, kollegaer og foresatte
- ser eleven og dens evner, interesser og behov, og tilpasser undervisningen deretter
- er en tydelig klasseleder, og har evne til å skape et trygt og godt læringsmiljø
- er opptatt av elevmedvirkning
- er løsningsorientert og fleksibel

Vi er i oppbygging av en helt ny skole og organisasjon. Det er spennende, men også krevende. Om du vil høre mer om hvordan det er å være ansatt på Cissi Klein vgs - se her.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Utfordrende og spennende oppgaver på en splitter ny videregående skole, med engasjerte og dyktige kollegaer, og en ledelse som vil legge til rette for et godt skolemiljø for elever og ansatte. Sammen skal vi ha det artig på jobb.


Vår visjon er «Vi skaper historie». Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.

Fylkeskommunen ønsker en mangfoldig sammensetning av ansatte. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi utarbeider offentlige søkerlister, men du kan søke om unntak fra denne.