Har du lyst på en meningsfull jobb i videregående opplæring? Ytre Namdal videregående skole søker etter dyktig og motiverende lærer og har 100% ledig faglærerstilling innen programområdet Maritime fag. Stillingen er ledig fra 1.8.2024.
 
Ytre Namdal videregående skole er lokalisert i tettstedet Rørvik i Nærøysund kommune. Skolen har om lag 285 elever og 55 ansatte. Ytre Namdal er en region i vekst og har gode tjenestetilbud. Ytre Namdal videregående skole har et tett og godt samarbeid med lokalt arbeids- og næringsliv og tar samfunnsutviklerrollen på alvor. Besøk gjerne skolens hjemmeside for mer informasjon.

Skolen har 6 utdanningsprogram. Disse er Studiespesialisering, Helse- og oppvekstfag, Restaurant- og matfag, Teknologi og industrifag, Bygg- og anleggsteknikk og Naturbruk.

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju. Stillingen har 6 måneders prøvetid.

Arbeidsoppgaver

Stillingen består av undervisning i programfag ved Vg2 Maritime fag og fordypningsfag innen dekk og maskin. Opplæringen vil bestå av praktisk og teoretisk opplæring av elever innen disse fagområdet. Arbeidsoppgavene vil dreie seg om å lede opplæringsprosesser og følge opp elevene ved utdanningsprogrammet. Det er tverrfaglig arbeid på alle trinn, samt tett samarbeid med faglærerne ved avdelingene. Kontaktlærerfunksjon kan bli tillagt stillingen.
 

Kvalifikasjoner

Relevant høyere utdanning og/eller relevante fagbrev fra fagfeltet 
Erfaring fra fagfeltet 
Erfaring fra opplæring er ønskelig
Beherske IKT både som undervisnings- og arbeidsverktøy
Beherske norsk språk godt, både muntlig og skriftlig
Skolen viser for øvrig til forskrift til Opplæringslova §14-4 med hensyn til kompetansekrav

Personlige egenskaper

Personlig egnethet vil bli vektlagt for å få et team med komplementære ferdigheter. Skolen ønsker
søkere som:

har et positivt elevsyn og trives sammen med ungdommer i en hektisk hverdag
er fleksibel og samarbeidsvillig
har evne til god klasseledelse
har evne til å samarbeide godt med elever og kollegaer
er utviklingsorientert

Vi tilbyr

Et støttende og utviklingsorientert kollegium
Godt tilrettelagte undervisningsarealer
Etterutdanning av PPU-Y for de som eventuelt mangler dette
Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Vår visjon er «Vi skaper historie». Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.

Fylkeskommunen ønsker en mangfoldig sammensetning av ansatte. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi utarbeider offentlige søkerlister, men du kan søke om unntak fra denne.


"Vi skaper historie" 

Trøndelag fylkeskommune har ca. 4500 medarbeidere fordelt på  utdanning (32 videregående skoler, lærlinge- og  privatistordning), tannhelse (40 tannklinikker), samferdsel, kultur, folkehelse, plan  og næringsutvikling. Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste organ. Det er to administrasjonssteder i Trøndelag fylkeskommune: Steinkjer og Trondheim.