Skolens kjerneverdier er ENGASJERT, INKLUDERENDE, ORDENTLIG. 

Vi lyser ut et årsvikariat med 82 % undervisning i Rettslære 1 og Rettslære 2 for skoleåret 2023/24. Resten av stillingen fylles opp med andre relevante fag innenfor Studieforberedende studieretning eller Salg- service og reiseliv. 

Arbeidsoppgaver

Undervisning i Rettslære. Vikariat for skoleåret 2023-2024,

 

Kvalifikasjoner

Søkeren må ha undervisningskompetanse i faget Rettslære. Det er ønskelig at søkeren i tillegg har undervisningskompetanse i minst ett annet fag som tilbys ved skolen.

Søkeren bør være godt kjent med intensjonene i fagfornyelsen og ha evne til å engasjere elevene og inspirere til refleksjon og kritisk tenkning, samt sette de i stand til å løse oppgaver i kjente og ukjente sammenhenger. Søkeren må i tillegg ha interesse for faglig utviklingsarbeid i tråd med skolens pedagogiske plattform. Tidligere undervisningserfaring i faget og/eller annen undervisningserfaring fra videregående opplæring vektlegges.

Personlige egenskaper

Du må like å jobbe med mennesker, ha gode samarbeidsevner og evne til å skape gode relasjoner med både elevene og kollegaer. Du må kunne se elevene som en gruppe som skal fungere godt sammen og styrke hverandre, og samtidig evne å se hver enkelt elev og dens interesser og behov.  Personlig egnethet for stillingen vektlegges. I tillegg må søkeren være fleksibel og initiativrik. 

 

Vi tilbyr

Interessante og spennende arbeidsoppgaver i et hyggelig og inspirerende arbeidsmiljø. Gode forsikrings- og pensjonsordninger. Lønn etter gjeldende avtaler, og ellers ansettelsesvilkår for Trøndelag fylkeskommune. Vi tok i bruk nytt skoleanlegg på Kalvskinnet våren 2015, med adresse Suhms gate 6.
 

Vår visjon

 

Vår visjon er «Vi skaper historie». Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.