Kulturtanken er statens forvaltningsorgan på området barne- og ungdomskultur. Kulturtanken skal gi råd til departementene i spørsmål om barne- og ungdomskultur, forvalte ulike virkemidler, tilrettelegge for samarbeid og samordne innsats på feltet i dialog med relevante aktører, og ha oversikt over og videreutvikle kunnskap. En sentral oppgave for Kulturtanken er å ivareta det nasjonale ansvaret for Den kulturelle skolesekken.
Vi søker en midlertidig ressurs innen IT-drift og support samt teknisk planlegging og avvikling av arrangementer. Stillingen er ledig i perioden 01.07.2025 – 30.06.2026. Vi ønsker rask oppstart.
Stillingen er plassert i Avdeling for organisasjon og forvaltning. Avdelingen består av ansatte med høy kompetanse innen ulike fagområder, og vi jobber både selvstendig og teambasert. Vi har ansvar for virksomhetens IT-tjenester, drift og utvikling av DKS-portalen, som er et nasjonalt fagsystem for alle som jobber med og i Den kulturelle skolesekken (DKS), arkiv, tilskuddsforvaltning, kontraktsinngåelse og oppfølging, rapportering, statistikk og analyse, økonomi, HR og organisasjonsarbeid.
Nøyaktighet, gode samarbeidsevner og god kommunikasjon er viktig i avdelingens rolle som forvaltningsavdeling. Vi legger vekt på effektivitet, kvalitet og brukervennlige og innovative arbeidsformer.
Arbeidsoppgaver
- Daglig IT-support, oppsett og vedlikehold av IT-utstyr og brukeropplæring
- Teknisk bistand ved planlegging og gjennomføring av arrangementer
- Dokumentasjon og rapportering
- Følge opp relevante statlige fellesavtaler
- Oppfølging og revisjon av relevante rutiner og policyer
- Stillingen kan også bli tillagt andre arbeidsoppgaver innenfor avdelingens ansvarsområde
Kvalifikasjoner
Personlige egenskaper
Vi tilbyr
- Utviklende arbeids- og fagmiljø med dyktige og engasjerte medarbeidere
- Stillingen avlønnes iht. hovedtariffavtalene i staten, i stillingskode 1203 Fagarbeider m/fagbrev, innenfor lønnsspennet kr. 421 600 – 440 000 brutto pr år
- Gode muligheter for kompetanseutvikling
- Fleksibel arbeidstidsordning, samt sommer- og vintertid
- Mulighet for hjemmekontor ved behov, men det er ønskelig med høy tilstedeværelse
- Livsfaseorientert arbeidsplass med god balanse mellom jobb og fritid
- Gode pensjons- og låneordninger i Statens pensjonskasse
- Muligheter for tilrettelegging for ansatte med spesielle behov
- Kantine
Informasjon om søknadsprosessen
Søknadsbrev og CV sendes elektronisk via linken "Søk her". Relevante vitnemål og attester lastes opp i jobbsøkerportalen. Vi oppfordrer søkere til å benytte Vitnemålsportalen. Vi vil foreta en identitetssjekk i forbindelse med et eventuelt intervju.
Vi mener at mangfold er en styrke og gjør at vi løser oppgavene våre enda bedre. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg som søker til å krysse av for dette i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én fra hver av nevnte gruppene til intervju. Får du jobben, legger vi til rette for deg så langt det lar seg gjøre. Utenom å velge ut riktige kandidater, bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisert statistikk.
Etter søknadsfristen vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Du kan be om å bli unntatt fra den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge.
Vi tar sikte på å gjennomføre intervjuer i uke 24-25.