Entur har systematisk bygget et robust og fremtidsrettet fagmiljø, hvor vi anser våre medarbeidere som vår mest verdifulle ressurs. Vårt mål er å være Europas ledende plattform for kollektivtransport, og for å oppnå dette har vi alltid plass til dyktige og engasjerte utviklere. Nå søker vi spesielt etter deg med erfaring innen testing og kvalitetssikring, for å bli en del av vårt nye miljø i Bergen. Vårt kontor mellom de syv fjell huser for tiden fire medarbeidere, alle tilknyttet Team Produkt, som utvikler og forvalter programvare for å opprette og vedlikeholde produkt-konfigurasjoner og priser for Entur-riggen. Kontoret vårt er sentralt plassert med sjøutsikt på Nøstet i Bergen, der vi deler lokaler med flere andre teknologibedrifter.

Vi verdsetter deg som har erfaring med å takle komplekse utfordringer og kan bidra til læring og utvikling hos dine kolleger. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med å sikre høy kvalitet på våre programvareleveranser i et arbeidsmiljø hvor kvalitet og godt håndverk er sentrale verdier. En av dine hovedoppgaver vil være å bygge automatisert kvalitetssikring inn i våre leveransekjeder og deploy-pipelines, i tillegg til å bidra med manuell testing der det trengs. Du vil ha en nøkkelrolle med å sikre en trygg og sømløs reisehverdag for kollektivreisende nasjonalt! Du må være villig til å lære deg vår komplekse domenemodell, slik at du er rustet til å best mulig sikre brukeropplevelse og kvalitet for våre brukere og konsumenter. Vi ønsker å ansette deg som lever og ånder for kvalitet, og kan være en pådriver og inspirator for dette i Team Produkt og Entur.

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring med brukergrensesnittesting, API-testing, generell akseptansetesting
  • Trives med å jobbe selvdrevet og uavhengig, og har nysgjerrighet og driv til å finne ut av og løse tekniske problemer
  • Har minimum 5 års relevant arbeidserfaring. Vi ser etter en senior med faglig tyngde
  • Har relevant teknisk utdanning, fortrinnsvis innen informatikk, datateknologi eller tilsvarende
  • Fortrinnsvis har jobbet med Java/Kotlin/Javascript/Typescript/React

Norsk er arbeidsspråket i Entur og hos våre partnere, så det er viktig at du er flytende både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb på vårt nye bergenskontor
  • Omfattende muligheter for kompetanse- og karriereutvikling
  • Muligheter for oppdrag i spennende prosjekter
  • Godt og aktivt sosialt miljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gratis togreiser i Norge

Nysgjerrig på jobb i Entur?

Ikke nøl med å kontakte rekrutteringsansvarlig Øystein Bagle-Tennebø for en uformell prat på mobil 97567345, eller oystein.bagle-tennebo@entur.org.

Søk her

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.