Selbu videregående skole ligger vakkert til ovenfor sentrum av Selbu i et område med både barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettshall. Våre elever kommer hovedsakelig fra Neadalføret, det vil si Selbu og Tydal kommune.
Som en av de minste skolene i Trøndelag, er vår visjon å være nær og lærende. Selbu videregående skole jobber etter prinsipper knyttet til tillitsbasert ledelse, klart forankret i verdiene profesjonalitet, åpenhet, tydelighet og respekt. Hos oss får du muligheter til personlig utvikling ved en kollektivt orientert skole.

Vi har, per i dag, ca. 110 elever og 40 ansatte. Vi er en kombinert videregående skole med både yrkesfaglige, bygg-, elektro-, helse og omsorgsfag og studiespesialiserende programområder. Som en del av vårt tilbud kan alle elever velge idrett, musikk og teaterensemble som valgfag. Det siste er i samarbeid med den lokal kulturskole og idrettslag.

Vi har en lang tradisjon for samarbeid både med privat næringsliv og offentlige tjenesteytere. I den forbindelse har vi søkelys på kvalitativt god og virkelighetsnær undervisning, samt elevmedvirkning.

Arbeidsoppgaver

Fra høsten 2023 ønsker vi oss en ny lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Som lærling på Selbu vgs vil du i hovedsak jobbe ved avdeling for særskilt tilrettelagt opplæring. Du får jobbe i et tverrfaglig miljø, der oppfølging av enkeltelever og elevgrupper med særskilte behov er den viktigste oppgaven. Skolehverdagen består av ulike aktiviteter og fag, - ute og inne året rundt, der du er aktivt deltagende i alle situasjoner. Dette gjelder både i undervisningstida og i elevenes pauser. Du vil også delta i skolens indre liv, herunder møter, planlegging og diverse arrangement i skolens regi.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som

  • har fullført og bestått Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfaget.
  • har god faglig forståelse.
  • har vært til stede i undervisningen og har gode attester fra praksis og arbeidsliv.

Personlige egenskaper

Ved vurdering av søkere blir det lagt vekt på:

  • evne til å kommunisere og samhandle med andre
  • evne til å bygge relasjoner og sette grenser
  • evne til å være omsorgsfull og hensynsfull overfor mennesker
  • evne til å være ansvarsfull og løsningsorientert

Personlig egnethet settes høyt når vi tilsetter personale ved skolen.

Vi tilbyr

  • Tilsetting skjer etter gjeldende lov og avtaleverk for lærlinger i Trøndelag fylkeskommune.
  • Lærlingen får god opplæring og erfaring gjennom å jobbe tett sammen med våre ansatte