Er du opptatt av gode partnerskap og gode reiseopplevelser for togreisende?

I Entur jobber vi for at det skal være enkelt å la bilen stå og heller bruke kollektivtransport for å komme seg rundt i Norge. Vi utvikler digitale løsninger til kollektivsektoren, kundeservice til togreisende og samler og deler kollektivdata for å utvikle bedre tjenester til de reisende. Dette er hva vi gjør. Like viktig er det kanskje hvordan vi gjør det? Vi er et lag på nesten 400 som jobber sammen, våger å utfordre og er nysgjerrige. Sammen skal vi være engasjerte og hjelpe hverandre til å hele tiden utvikle oss og komme med de beste løsningene. Vi tror at vi aldri blir helt ferdig, og synes det er mest moro når vi jobber med å kontinuerlig forbedre oss og tenke nytt sammen.

Vi søker nå en engasjert og dedikert Partneransvarlig Tog til å bli en del av vårt splitter nye Entur Partnersuksess-team. Togoperatørene er våre største partnere, og som Partneransvarlig er din aller viktigste oppgave å jobbe proaktivt med partnerne for å sikre at deres behov og forventninger blir ivaretatt og at vi sammen jobber for å skape gode opplevelser for de reisende.

Partneransvarlig Tog er en viktig støtte for Direktør Partnersuksess.Du vil også ha tett samarbeid med Kundeservice og Digital og andre avdelinger i Entur for å sikre at oppgaver som ligger i grensesnittet mellom disse avdelingene og Partnersuksess blir løst på en effektiv måte.

Som Partneransvarlig Tog vil du spille en sentral rolle i å sikre et sømløst samarbeid på tvers av Entur, slik at våre partnere opplever Entur som lett å samarbeide med. Du vil være ansvarlig for å legge til rette for god kommunikasjon, etablere riktige samarbeidsarenaer og gode prosesser.

Vi mener at den ideelle kandidaten har en god miks av kvalifikasjoner og egenskaper. Blant annet har du en relevant bachelor eller master, og erfaring fra lignende stillinger. Vi blir glade hvis du har erfaring fra samferdsels- eller transportsektoren. Du er god på kommunikasjon og samarbeid, både med interne og eksterne. For å forstå våre partneres behov, har du god forretningsforståelse, du er analytisk, og kan bruke data til å hjelpe deg. Det er viktig å kunne håndtere å ha flere baller i luften, så organisatoriske ferdigheter er et stort pluss.

Vi kan tilby en spennende stilling i et dynamisk og innovativt miljø. Du vil få muligheten til å jobbe tett med togoperatører og ulike avdelinger i Entur for å sikre gode partnerskap og kundeopplevelser. Vi har en god pensjonsordning og personalbillett på togreiser, og meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum.

Entur er en inkluderende arbeidsplass som oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Søk her.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.