Har du reist med tog i Norge? Eller sjekket reiseruta fra Elverum til St. Hanshaugen? Da er du én av hundretusener som bruker våre tjenester, enten du er klar over det eller ei!

Selv om det nå er 5 år siden oppstarten, er vi et ungt selskap som jobber med den nyeste teknologien og moderne prinsipper for utvikling og arkitektur. Entur AS er underlagt lov om offentlige anskaffelser og har en egen avdeling som har ansvaret for våre innkjøp, og vi søker nå etter ny: Rådgiver og seniorrådgiver

Arbeidsoppgaver

Innkjøpshverdagen i Entur AS er variert, og vi har en rekke spennende anskaffelser og prosjekter på gang. Som anskaffelsesrådgiver i Entur vil du bli del av et lite, men innovativt, nysgjerrig og fremtidsrettet anskaffelsesmiljø. Du vil ha ansvar for gjennomføring av anskaffelser fra A til Å med tilhørende kontraktsoppfølging.

Vi ser etter personer med relevant arbeidserfaring, men motiverte, nyutdannede med gode akademiske resultater og/eller relevante valgfag/masteroppgaver inviteres også til å søke. Riktige kandidater har en sterk interesse for anskaffelser og kontinuerlig forbedring, som trives med å arbeide tett sammen med ulike mennesker og fagmiljø. I Entur er vi opptatt av kompetanseutvikling og ønsker medarbeidere som aktivt bidrar gjennom å dele egen kunnskap.

Innkjøpsfunksjonen består i dag en innkjøpsleder og innleid kompetanse, men vår ambisjon er å redusere innleie til fordel for ansettelser.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Kvalifikasjoner

  • Mastergrad innen rettsvitenskap eller annet relevant høyere utdanning
  • Kunnskap om gjeldende lov- og avtaleverk, herunder lov om offentlige anskaffelser, forsyningsforskriften, statens standardavtaler m.v.
  • Du har kanskje ledet anbudsprosesser fra A til Å? Herunder utforming av konkurransegrunnlag, forhandlingsleder og prosessdriver

Egenskaper

Som person er du en som tar initiativ og du får ting til å skje. Du knytter lett bånd med andre, og du klarer å se det overordnede, helhetlige perspektivet og hvordan innkjøpsområdet henger sammen med resten av det vi gjør. Du er sosial og omgjengelig, du trives med samarbeid, og du er ikke redd for å fremme egne meninger. Du jobber målrettet og strukturert både med det langsiktige mål for øye, og med mer dagligdagse oppgaver som hører til avdelingen.

Vi tilbyr

  • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon i utvikling
  • Et hyggelig arbeidsmiljø i nye moderne lokaler i Oslo sentrum
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksitidsordning for god balanse mellom jobb og fritid
  • Den gode følelsen av å løse et viktig samfunnsoppdrag og få være med på det grønne skiftet

Søk her

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.