Avregning - Stemmer alltid «på krona»

Entur er et ledende offentlig teknologi- og serviceselskap. Vi har fått en stor oppgave — å skape en moderne digital infrastruktur som får mennesker til å reise grønnere, byer til å bli smartere og samfunnet mer bærekraftig. I Enturs utviklingsavdeling er vi rundt 160 personer som jobber sammen for å gjøre det enkelt å reise kollektivt og grønt i Norge.

Du har garantert brukt en av tjenestene våre: Vi har ikke bare vår egen app for reiseplanlegging og billettkjøp (uavhengig av hvem som kjører ruta!), men vi er også maskineriet under panseret hos mange av reisetilbydernes egne tjenester.

Utviklingsteamet Avregning i Entur søker ansatte til videreutvikling av våre IT-løsninger for avregning/clearing. Løsningen brukes internt, og våre samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt (f.eks. interrail) kan integrere mot løsningen, dvs. motta/hente økonomi- og virksomhetsdata.
Teamets leveranser sørger for compliance iht. lover/forskrifter, kvalitetssikring av salgsdata, kontroll og fordeling av inntekter fra sammensatte salg (Flere enn én transportør). Fordelingen baseres på forretningsregler.

Teamet har også ansvar for journalføring iht. Kassaforskrift og en løsning for håndtering av innskudds- og vekselmaskin.

Vi vil forsterke teamet med to til tre nye personer.

  • Senior frontendutvikler
  • Senior backendutvikler

Kvalifikasjoner

  • Som frontender må du har erfaring innen React, React Native, Node.js, JavaScript, TypeScript.
  • Jobber du backend er det Java og Kafka som gjelder. Ellers må du være kjent med Kubernetes, Kotlin og Docker, og kjennskap til Postsgresql er en fordel.

For både frontend og backend gjelder

  • En relevant bachelor eller master som matcher arbeidsoppgavene og domenet.
  • Du bør ha erfaring med Microsoft Azure og/eller Google Cloud.
  • Norsk er arbeidsspråket i Entur og hos våre partnere, så det er viktig at du er flytende både skriftlig og muntlig.

Om deg

Du er vant til å commite kode på daglig basis og bidra aktivt i code reviews. Koden din er selvfølgelig lett å lese. Vi ønsker også at du har god forståelse for Enturs samfunnsbetydning og -oppdrag. Du har allerede jobbet noen år med relevante teknologier i et smidig teammiljø. Vi tror også at du ikke er redd for å stille spørsmål, at du tar initiativ, er opptatt av brukerinvolvering, og er reflektert i dine meninger. Om du er den som trives best rundt folk til enhver tid, eller helst trekker deg tilbake for å tenke, så er du hjertelig velkommen uansett.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Vi tilbyr

  • Utfordrende, varierte og spennende arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon i utvikling
  • Et hyggelig arbeidsmiljø i nye moderne lokaler midt i Oslo sentrum
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Den gode følelsen av å løse et viktig samfunnsoppdrag og gjøre en forskjell i det grønne skiftet
  • Fleksibilitet er noe som er viktig for hele selskapet, og vi streber etter å få til en god balanse mellom jobb og fritid

    Søk her
    Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.