Vil du bidra til å styrke og utvikle kreftomsorgen i Vestland?
 

Ved vårt kontor i Bergen er det ledig stilling som rådgiver.

I møte med et økende antall kreftpasienter blir god samhandling mellom helsetjenestene, målrettet rehabilitering, og utvikling av behovsbaserte kreftomsorgstilbud alt viktigere. Persontilpasset behandling og oppfølging er avgjørende for å bruke kompetanse og ressurser smart, og sikre en pasientsentrert kreftomsorg gjennom hele pasientforløpet. Økt satsing på digitalisering og tjenesteinnovasjon er en forutsetning for at vi skal lykkes både i kommunehelsetjenesten og i spesialisthelsetjenesten.

Som helsefaglig rådgiver vil du jobbe med hele pasientforløpet og hvordan vi som bruker- og interesseorganisasjon kan påvirke, utfordre og stimulere til en kvalitativ god, trygg og forutsigbar kreftomsorg. Du vil jobbe på systemnivå, gjennom nettverk og samarbeidspartnere, og i møte med pasienter og pårørende. Du vil delta i utviklingsprosjekter hvor tjenesteinnovasjon og samskaping innenfor helseområdet står sentralt, og vi ønsker oss en kollega som kan være en pådriver for nytenking, forbedringsarbeid og innovasjon av nye tjenester.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum.  Vi har ansvar for Kreftforeningens aktiviteter og tilstedeværelse i Vestland fylke. Vi er et sammensatt og tverrfaglig team på 8 kollegaer som sammen og enkeltvis sørger for etterlevelse og gjennomføring av Kreftforeningens strategiske mål og innsatsområder. Våre oppgaver spenner fra kreftomsorg, helsefrivillighet og inntektsarbeid, til kommunikasjon og påvirkning for å bedre kreftpasienter og pårørendes hverdag. Vi jobber både på systemnivå og tett på mennesker.  Vi mener arbeidsmiljøet er helt avgjørende for å nå målene vi setter oss for kreftsaken, og har utarbeidet felles samspillsregler som vi jobber systematisk med i teamet. 

I tillegg til teamet i Bergen blir du del av et faglig solid fellesskap på tvers av hele Kreftforeningen og våre øvrige kontor.

Hva går jobben ut på?

  • Oppfølging av, og samarbeid med eksisterende og nye helsefag-/kreftfaglige nettverk og samarbeidspartnere innen spesialist- og kommunehelsetjenesten 
  • Følge opp frivillige og frivilligbaserte aktiviteter og delta i utvikling av behovsbaserte kreftomsorgstilbud og videreutvikling av helsefrivilligheten 
  • Bidra i Kreftforeningens nasjonale rådgivningstjeneste for kreftpasienter og pårørende
  • Andre oppgaver kan bli tillagt ut fra distriktets behov og kompetanse hos den som ansettes. 

Hva bør du ha av erfaring?

  • Helsefaglig utdanning, bachelornivå eller høyere. Gjerne sykepleier/kreftsykepleier
  • Klinisk erfaring og da gjerne erfaring med kreftpasienter og pårørende
  • Det er spennende om du utdanning og/eller erfaring innen tjenestedesign, digitaliserte tjenester, samskapning og innovasjon
  • Erfaring fra arbeid med og oppfølging av frivillige vektlegges 
  • Prosjekterfaring

Gode IT-ferdigheter og digital kompetanse og interesse forutsettes

Hva er viktig for å lykkes i rollen?

  • Har stor gjennomføringskraft og arbeidskapasitet 
  • Trives med å jobbe selvstendig og strukturert
  • Du har evnen til å bygge gode relasjoner og nettverk og liker å jobbe tverrfaglig i team
  • Du er helhetstenkende og evner å finne løsninger.

Personlig egnethet vektlegges.

Hos oss får du:

  • Lønn etter avtale, samt gunstige låne- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse
  • Fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden
  • Et godt arbeidsmiljø – sertifisert Great Place to Work
  • Ikke røyke eller snuse i arbeidstiden – vi har tobakksfri arbeidstid
  • Engasjerte og humørfylte kollegaer med variert og høy kompetanse

Spørsmål om stillingen kan rettes til regionsleder Geir Vangsnes, tlf. 992 42 899 eller sentralbord 21 49 49 21.

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystem samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden. Søknader pr. post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater via vår samarbeidspartner Semac AS, www.semac.no

Kreftforeningen har over 135 000 medlemmer, rundt 13 000 frivillige og 200 medarbeidere, samt tusenvis av givere og en rekke gode støttespillere i næringslivet. Sammen jobber vi hver dag for at kreftrammede og deres familier skal ha en best mulig hverdag når sykdommen rammer. Vi jobber også for at færre skal få kreft og enda flere skal overleve sin kreftdiagnose. Vår visjon er «Et liv uten kreft».