Én av tre nordmenn får kreft, to av tre blir pårørende. Dette er tall som vil øke i årene som kommer, i takt med at befolkningen blir eldre. Vi i Kreftforeningen skal bidra til at ingen møter sykdommen alene. 

Som vikar hos oss får du en nøkkelrolle i planleggingen og gjennomføringen av vår store innsamlingsaksjon i mars. Sammen med aksjonsleder på kontoret skal du mobilisere russ, frivillige og lokale ildsjeler til å ta et krafttak mot kreft for å samle inn penger til viktige satsinger for å styrke overlevelse og livskvalitet.

Du får også ansvaret for Kreftforeningens Stafett for livet som er et arrangement for alle som er rammet av kreft. Familie, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre danner lag for en person de vil støtte eller minnes.  Sammen skal de gå eller løpe i et helt døgn for vise at det alltid bør være noen på banen for den som er syk. I Midt-Norge har vi en stafett i Ålesund og en i Trondheim med engasjerte frivilliggrupper som planlegger, gjennomfører og videreutvikler stafettene gjennom hele året. 

Kreftforeningens distriktskontor i Midt-Norge er lokalisert i Trondheim sentrum, og har ansvar for aktiviteter og tilstedeværelse i Trøndelag og Møre og Romsdal. Vi er et flerfaglig team bestående av 9 kollegaer som sørger for etterlevelse og gjennomføring av Kreftforeningens strategiske mål og innsatsområder. Våre oppgaver spenner fra kreftomsorg, helsefrivillighet og inntektsarbeid, til kommunikasjon og påvirkning for å bedre kreftpasienters hverdag. Vi jobber både på systemnivå og tett på mennesker. Vi samarbeider med distriktskontor i andre regioner, og du blir del av et sterkt faglig fellesskap i Kreftforeningen nasjonalt.

Hos oss skal du:

  • planlegge og gjennomføre Kreftforeningens innsamlingsaksjon med særlig fokus på dialog og organisering rundt innsamlingskomiteene på videregående skoler (russen) og frittstående komiteer i Møre og Romsdal og Trøndelag. 
  • rekruttere og følge opp frivillige i rollen som skolekoordinatorer i tett samarbeid med aksjonsleder på kontoret.
  • organisere og følge opp våre årlige «Stafett for livet»-arrangement i Ålesund og Trondheim. Rekruttering, opplæring og oppfølging av frivillige. Planlegging og gjennomføring av stafettene som går av stabelen i august/september 2024.

Du har:

  • Relevant utdannelse på høyskole/universitetsnivå og/eller relevant arbeidserfaring 
  • Erfaring fra arbeid med og oppfølging av frivillige 
  • Erfaring med prosjektarbeid/-ledelse og/eller arrangementserfaring
  • Bred samfunnsforståelse og interesse for frivillig sektors samfunnsrolle og -funksjon

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og gode IT-ferdigheter og digital kompetanse forutsettes. 

Vi ser etter deg som:

  • Trives med å jobbe selvstendig og strukturert
  • Har stor gjennomføringskraft og arbeidskapasitet 
  • Har gode samarbeidsevner og liker å jobbe tverrfaglig i team

Personlig egnethet vektlegges.

Hos oss får du:

  • Lønn etter avtale, samt gunstige låne- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse
  • Fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden
  • Et godt arbeidsmiljø – sertifisert Great Place to Work
  • Ikke røyke eller snuse i arbeidstiden – vi har tobakksfri arbeidstid
  • Engasjerte og humørfylte kollegaer med variert og høy kompetanse

Spørsmål om stillingen kan rettes til distriktsleder Tom Anders Stenbro, tlf. 938 25 307 eller sentralbord 21 49 49 21.

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystem samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden. Søknader pr. post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart.
Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater via vår samarbeidspartner Semac AS, www.semac.no